top of page

Stichting Kasteelhoeve is geheel afhankelijk van sponsoring en donaties

 

De Stichting heeft voor ogen de faciliteiten en doorontwikkeling van de Kasteelhoeve te ondersteunen. Hiervoor is zij geheel afhankelijk van sponsoring, schenkingen, subsidies en vrijwillige inzet. Hierdoor is het mogelijk professioneel gereedschap, goede werkkleding en de juiste middelen voor de werkzaamheden van de deelnemers beschikbaar te stellen. Ook geeft deze financiering de mogelijkheid meer tijd en hogere kwaliteit van zorg en coaching te bieden.

 

 

Onderstaand de sponsors die de lancering van het initiatief Kasteelhoeve en oprichting van de Stichting mogelijk maakten.

 

Urbaan Cityscapes

www.Urbaan.eu

URBAAN heeft de werkkleding

van de deelnemers gesponsord.

AVN Arbo Veiligheidscentrum

www.avn-ned.com

AVN Arbo Veiligheidscentrum heeft de werkkleding

onder de kostprijs geleverd, waardoor dit samen met sponsoring mogelijk gemaakt kon worden.

De Dekamarkt bood ons de mogelijkheid om mee te doen met de 'wensen-komen-uit -aktie'. We zijn als tweede geëindigd (vijf muntjes verschil!).

Dit mooie resultaat hebben we bereikt dankzij alle supporters die de muntjes aan ons gunden. En natuurlijk de deelnemers en vrijwilligers die de Kasteelhoeve bij de klanten van de Dekamarkt hebben gepromoot.

Ook zijn er ruim 1200 flyers binnen de gemeente Lisse verspreid.

Inge Baan Fotografie & Styling

www.ingebaan.com

Inge Baan heeft ons logo en de styling

van onze website ontworpen.

De oprichting van Stichting Kasteelhoeve is mede mogelijk gemaakt door Notaris Boon te Lisse
 

 

 

Het Meerlandenfonds heeft ons in december 2014 een donatie aangeboden.

Lisse Loop 2019

lisse loop 2019 sponsors.png

Het eerste lustrum van de Lisse Loop is een feit! De vijfde Lisse Loop op Landgoed Keukenhof was op zaterdag 12 oktober 2019. Dit jaar was er ook een estafetteloop waar sportieve Spartaan-en en bedrijfsteams aan mee deden. De Kinderloop had ook weer veel enthousiaste deelnemers. De volwassenen liepen het hardloopparcour waarvan er flink veel vooraf aan de estafette mee hadden gedaan. De wandelroute op het landgoed en omgeving kreeg ook weer enthousiasme.  

De Lisse Loop 2019 bracht € 3.000,00 op.

Links ziet u alle bedrijven die de Lisse Loop 2018 mogelijk maakten. Ook dit jaar stelde Landgoed Keukenhof het park beschikbaar en AV De Spartaan heeft een grote bijdrage in de organisatie geleverd.

 

Lisse Loop 2018

LISSELOOP web.jpg
Lisse Loop 2017

De vierde Lisse Loop op Landgoed Keukenhof was op zaterdag 12 maart 2018. Minion verzorgde het startsein en liep met de Kinderloop. Het werd weer een gezellige middag voor de jonge lopers. De volwassenen deden het hardloopparcour of de wandelroute. 

 

Het was een sportieve en gezellige middag met aanwezigheid van enthousiast publiek. Ook deden veel bedrijfsteam mee die met elkaar hun energie inzette voor de Kasteelhoeve.  

De Lisse Loop 2018 bracht ruim € 2.000,00 op.

Links ziet u alle bedrijven die de Lisse Loop 2018 mogelijk maakten. Landgoed Keukenhof stelde het park beschikbaar en AV De Spartaan nam een groot gedeelte van de organisatie op zich.

 

De derde Lisse Loop op Landgoed Keukenhof was op zaterdag 18 maart 2017.

Het startsein werd gegeven door Brandweerman Sam, die in een heuse brandweerwagen met zwaailicht en sirenes arriveerde. Vooral voor de deelnemers aan de kinderloop was dat een hele belevenis!

Ruim 200 hardlopers en wandelaars legde de mooie routes af.

 

Het was een gezellige middag met sportieve inzet, kinderen die genoten van de kinderspelen en de dieren bij Kinderboerderij Poelepetaat. Ook een rondrit op de paarden van Manege Hillegom was erg populair bij de kinderen. Het sfeervolle horecaplein bij De Hofboerderij was tot laat in de middag gezellig druk.

 

De Lisse Loop 2017 heeft de mooie financiële opbrengst bereikt van

€ 2.025,85. 

Op de afbeelding zie u alle bedrijven die met hun sponsoring de organisatie van de Lisse Loop 2017 mogelijk hebben gemaakt. Landgoed Keukenhof stelde het park beschikbaar voor het evenement. Voor de organisatie heeft AV De Spartaan zich ook stevig ingezet.

 

Lisse Loop 2016
Lisse Loop 2015

Zaterdag 26 maart was de tweede Lisse Loop op Landgoed Keukenhof.

De Lisse Loop werd in 2016 in samenwerking met AV De Spartaan, Restaurant Tante Alie, NME De Groene Bol en Kinderboerderij Poelepetaat georganiseerd. 

Het startsein werd gegeven door bekende Lissenaar, Martin Hersman, oud top-schaatser en commentator bij (inter)nationale schaatswedstrijden. En de lopers van de Kinderloop en hardlooproute werden enthousiast binnengehaald door de Berghdrummers van ’s Heeren Loo en vele aanmoedigingen van het publiek.

De AW Groep zorgde voor een extra verrassing met haar donatie aan de Zorgboerderij Kasteelhoeve.

 

De Lisse Loop 2016 heeft de mooie financiële opbrengst bereikt van:

€ 2.824,82. Dit is het eindresultaat van de inschrijfgelden, verkoopopbrengsten, giften en donaties. Links ziet u alle bedrijven die met hun sponsoring de organisatie van de Lisse Loop 2016 mogelijk hebben gemaakt. Landgoed Keukenhof stelde het park beschikbaar voor het evenement.

 

Op 14 maart 2015 vond de eerste Lisse Loop plaats.

Stichting Kasteelhoeve heeft dit evenenement in samenwerking met de buurtsportcoaches van Sportfondsen Lisse en AV De Spartaan georganiseerd.Dit jaar was de opbrengst voor de Kasteelhoeve.

 

Links ziet u alle bedrijven en organisaties die ons hebben gesponsord om de organisatie van de Lisse Loop mogelijk te maken.

Landgoed Keukenhof stelde het park beschikbaar waarop de route van de Lisse Loop plaats vond.

 

De opbrengt van de inschrijfgelden en donaties bracht het prachtige bedrag op van € 2043,27.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Financiële organisatie

De Stichting Kasteelhoeve is volledig afhankelijk van giften, sponsoring, subsidies en vrijwillige inzet voor de doorontwikkeling en faciliteiten. Het is een burgerinitiatief waar geen enkel winstoogmerk is. De gelden die conform wetgeving voor de begleiding en zorg beschikbaar zijn, zijn net aan kostendekkend.

 

Draagt u ook graag bij aan de Kasteelhoeve?

Uiteraard is Stichting Kasteelhoeve ook graag bereid u meer te vertellen over de Kasteelhoeve en haar bijdrage aan het prachtige Landgoed Keukenhof èn de maatschappij. Neem gerust contact op met Angéliquè de Regt, 0654683375

 

Mocht u een financiële bijdrage willen doen, onderstaand het bankrekeningnummer van Stichting Kasteelhoeve.

NL15 RABO 0192 3800 79 t.n.v. Stichting Kasteelhoeve.

Graag onder vermelding van uw naam en telefoonnummer zodat wij u kunnen laten weten waar wij uw donatie aan besteden.

Alvast hartelijk bedankt!

bottom of page