top of page

Partners van de Kasteelhoeve

Stichting Kasteelhoeve heeft een samenwerkingsverband met het Landgoed Keukenhof en 's Heeren Loo.

Landgoed Keukenhof

 

Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad midden in het centrum van de wereldberoemde Bloembollenstreek. Meer dan tweehonderd hectare bos, weiland, park met ruim achttien monumenten. Een historische omgeving, maar bruisend van leven.

  

Bij Kasteel Keukenhof zijn naast 10 medewerkers circa 200 vrijwilligers werkzaam, die op verschillende vlakken ondersteuning bieden voor het behoud en onderhoud van het totale landgoed van Kasteel Keukenhof.

Kasteel Keukenhof wordt door veel vrijwilligers gezien als een sociale ontmoetingsplaats, een plek om tot rust te komen, je energie kwijt te raken, een toevoeging te zijn aan al het moois het landgoed inhoud en tevens een plek waar je je vrienden ontmoet. Ook op het gebied van bijzonder en leuk vrijwilligerswerk biedt Kasteel Keukenhof tal van mogelijkheden. Zonder de inzet van deze vrijwilligers zouden de verscheidene activiteiten die op het landgoed plaats vinden niet mogelijk zijn.

 

's Heeren Loo

's Heeren Loo [Zorggroep] ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud helpen wij een passend antwoord te vinden op grote en kleine vragen. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor hen zijn. De cliënt maakt eigen keuzes en wij ondersteunen hem hierbij. Het gaat om de cliënt; om wie hij is en om wat hij kan en wil. Samen, ontwikkeling, betrokken en passie zijn de waarden die ons werk richting geven. 's Heeren Loo is onderdeel van 's Heeren Loo Zorggroep.

bottom of page